Wat is chiptuning

Chiptuning is een methode om de motor optimaal te laten presteren volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Autofabrikanten opereren wereldwijd in diverse markten met verschillende regelgevingen, omstandigheden en vereisten. Daarom streven ze naar een compromis dat alle landen en continenten tevreden stelt. Met andere woorden, de fabrikant kiest vaak voor een algemene afstemming om aan de uiteenlopende behoeften te voldoen.

Bij Auto's Mlodzia is de aanpak echter anders; hier richten we ons 'slechts' op de specifieke wens van elke individuele klant. Ons geheim ligt in het maximaliseren van het potentieel voor verbetering op alle fronten. Dit omvat onder andere een toename van het vermogen (in paardenkrachten), meer trekkracht of koppel (uitgedrukt in Nm), een verlaagde CO2-uitstoot en een afname in brandstofverbruik. Met behulp van softwarematige motortuning optimaliseren we de techniek op verschillende niveaus. Dit is met name interessant in landen zoals Nederland, waar we geen rekening hoeven te houden met extreme omstandigheden zoals hitte, kou, luchtvochtigheid of stof.

 
Afbeelding

BMW F30

Ontketen het potentieel van je BMW en ervaar een opmerkelijke toename in vermogen. Met onze geavanceerde chiptuning kunnen we het vermogen van jouw BMW verhogen van 180 pk naar een indrukwekkende 220 pk. Dit resulteert niet alleen in een krachtigere rijervaring, maar verbetert ook de algehele prestaties van je voertuig. Profiteer van de voordelen van aangepaste softwarematige optimalisatie en geniet van een BMW die voldoet aan jouw rijbehoeften op een hoger niveau.

Afbeelding

AUDI A3

Audi A3 cabrio 1.8 TFSI
160hp => 213hp
250nm => 330nm