Onze geschiedenis

Ruim 30 jaar geleden sleutelde ik aan bromfietsen in de kleine garage van mijn vader in een wijk van Genk. De bromfiets maakte plaats voor de auto en al snel wist ik dat ik deze hobby wilde laten uitgroeien tot mijn hoofdberoep. Want groot is de passie die ik van mijn vader had meegekregen op zeer jonge leeftijd. Snelle auto’s, vooral het automerk Audi, daar mijn vader enkel en alleen met Audi reed.

Ik verkocht mijn eerste wagen toen ik net geen 18 jaar was. Ik verhuisde later naar een grotere garage in Genk waar ik mijn klanten de service kon bieden die enkel een gepassioneerde autoliefhebber kon geven. In een mum van tijd vinden klanten hun weg naar mijn garage voor het “tunen” van hun auto” , alle merken kunnen bij ons terecht voor verlagingen, velgen, chiptuning enz. … .

Na ongeveer 7 jaar ondernam ik de stap om naar Bilzen te verhuizen met de garage. Ik ben mijn trouwe klanten dan ook zeer dankbaar dat ze mij, tot naar Bilzen zijn gevolgd. Al snel sprak de naam “Mlodzia” tot de verbeelding van menige klanten voor een super service en door de selectie vooral jonge ongevalvrije wagens die aantrekkelijk zijn door de scherpe prijs als hun kilometerstand.

Vanuit alle hoeken van België vonden ze hun weg naar onze garage en met trots mogen wij deze vandaag nog steeds ontvangen om hun droomwagen te vinden. Waar wij vroeger in de krant onze grote aanbod van wagens te koop stelden maakte het internet zijn intrede.

In 2017 mochten wij een nieuwe garage bouwen op het industrieterrein van de Spelver 2 te Bilzen. Daar wilden wij onze klanten de servicepunt geven die ze verdienen met een aangename wachtruimte waar ze kunnen wachten tijdens de herstellingen of onderhoud en ondertussen genieten van een gratis lekkere tas koffie of thee. Met een grote werkplaats met 4 hefbruggen voor wagens, campers en lichte bedrijfsvoertuigen garanderen wij aan onze klanten enkel de beste service.

Onze toonzaal, waar wij een groot aanbod aan mooie wagens tentoongesteld hebben staan, kunnen onze klanten deze steeds bezichtigen.

Met de grootste zorg worden al onze wagens gereinigd, zowel interieur als exterieur worden onder handen genomen zodat ze er terug als nieuw uitzien.
Hierbij krijgt iedere verkochte wagen een groot onderhoud, technische keuring en wordt hij met de meeste zorg afgeleverd aan zijn nieuwe eigenaar(es).
Daarom kunnen wij ook met trots, op bijna al onze wagens, een garantieperiode van 24 maanden geven.

Tot gauw.